boels rental pos cmyk

 

Boels verhuurspecialist van gereedschap & machines

Wat uw uitdaging ook is, Boels heeft het materieel, de service én ervaring om uw project te laten slagen. Wij zijn één van de grootste specialisten in het verhuren van bouwmateriaal, gereedschappen en machines in Europa. Hands-on en bereidheid om nét die extra stap te zetten, dat kenmerkt de Boels mentaliteit.

Bij Boels staat de klant écht centraal. Wij begrijpen onze klanten en geven ze professioneel advies over welke oplossingen, machines en materialen het meest geschikt zijn voor hun projecten. Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibele service, betrouwbaarheid en goed onderhouden en gecertificeerd materieel maken we van iedere uitdaging een succesvol project.

In ons assortiment van 800.000 verhuuritems vindt u de juiste verhuurapparatuur voor uiteenlopende toepassingen, omgevingen, industrieën en sectoren. Van compleet materieelbeheer en bouwmaterialen voor grote bouwbedrijven tot machineverhuur aan zelfstandige aannemers en gereedschap verhuur aan particulieren. En van specialistisch materieel voor de industrie, infra en evenementen tot milieuvriendelijke ECO-label machines en bouwplaats gereedschappen.

 

 

 

Wilt u Luchtvaartclub Emmeloord ook sponsoren? Neemt u dan contact op met onze secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoren kan door middel van het geven van donaties en/of het kosteloos ter beschikking stellen van middelen.